Tréningek

Felgyorsult világunkban egyre nagyobb a hangsúly azon, hogy a tréningeken keresztül gyors és hatékony tudáshoz jussanak a résztvevők.

Tudást átadni lehet gyorsan, a sarkalatos pont mindig a beépülés.

Ügyfeleinkkel azon dolgozunk, hogy szinergiában működjünk együtt az első találkozástól a program lezárásáig, valamint támogassuk az új ismeretek szervezeti integrációjának folyamatát.  

Tréningjeinken a hatékonyság az elsődleges szempont, melyet nemcsak szervezetre szabott programjainkkal, hanem a résztvevők elkötelezettségének fokozásával érjük el.

 

Bővebben >

Tréning programok
Konstruktív konfliktuskezelés

"A konfliktus az élet és a fejlődés szerves része; tekinthetjük az “élet táncának”, amelyben mind a saját, mind a partnerünk szükségleteit felfedezhetjük és meghallhatjuk.
- Marshall Rosenberg -

A konfliktushelyzetek önmagukban hordozzák az esély és a veszély lehetőségét is. Az, hogy hogyan tekintünk a konfliktusokra nagy mértékben meghatározza, hogy esélyként vagy veszélyként éljük meg. 

A konfliktusok hozzátartoznak az emberi kapcsolatokhoz. Mindennapi életünk konfliktusokkal terhelt, gyakran fordulnak elő olyan helyzetek, melyekben céljaink, érdekeink ütköznek mások törekvéseivel.

Bár a munka világában is természetes jelenség a konfliktus, a vállalatok kis része tud konstruktívan bánni vele, és a konfliktusokból, azaz a különbségekből adódó változtatási lehetőségeket beépíteni a szervezet fejlődése érdekében.

A konfliktusok kialakulása mindennapi munkaszituációkban, egy új csoport létrehozásakor, vezetőváltáskor, vagy bármely a szervezet életében bekövetkező változások természetes velejárói.

 

Bővebben >

kapcsolatfelvétel >
Biztonság a változásban.
1074 Budapest,
Vörösmarty utca 18./A
Vörösmarty Udvar
+36 70 211 1598